قفل کارتی درب
قفل کارتی برای اولینبار در دهه 80 میلادی بهعنوان سیستم کلید هوشمند برای خودروها ارائه گردید. اما امروزه از این نوع قفلها برای هتلها و اماکن تجاری و مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد. در این نوع قفلها با شناسایی کارت RFID به آن، میتوان درب را باز نمود. برای هر کاربر میتوان کارت منحصر به فرد را به قفل معرفی کرد. بنابراین به راحتی میتوان ورود و خروج را کنترل و از وارد شدن افراد غیرمجاز به محلهای خاص امنیتی مانند: پارکینک، آزمایشگاه، اتاق سرور و … جلوگیری بهعمل آورد. قفل کارتی یکی از سادهترین و ارزانترین روشهای کنترل ورود و خروج میباشد.
ویژگیهای قفل کارتی
دلایل و ویژگیهای زیادی وجود دارد که کابران را مجاب به انتخاب قفل هوشمند مینماید. یکی از این ویژگیها، امنیت بسیار بالای این نوع قفلها میباشد. این نوع قفل با داشتن سیستمهای امنیتی مانند: ورودی دوبل رمز و کارت، اعلام حریق، ضدسرقت و … بالاترین سطح امنیت را در اختیار کاربران قرار داده و خیال شما را بابت امنیت محل کار و زندگی راحت مینماید.
از دیگر ویژگیهای قفل کارتی استفاده از کارت RFID به جای دسته کلیدهای حجیم میباشد که تمامی مشکلات استفاده از کلیدها را برای همیشه از بین میبرد. از کارتهای رایج مورد استفاده در این نوع قفلها میتوان به تگها، smart card، کارتهای بزرگ RFID جهت استفاده بهعنوان کارتهای پرسنلی و حتی کارت مترو اشاره نمود. این کارتها به راحتی قابل حمل در کیف پول و یا مدارک میباشد. نوع smart card آن به راحتی روی وسایل قابل حمل مانند: کیف پول، تلفن همراه و … چسبیده و نگرانی بابت گم نمودن و یا جاگذاشتن آن را از بین میبرد.
یکی دیگر از ویژگیهای قفل هوشمند حذف بسیار آسان کارتهای دزدیده شده و یا مفقود شده و جایگزینی آن با کارت جدید میباشد که نیاز به فرد متخصص برای انجام اینکار نیست. در حالی که در قفلهای معمولی در صورت گم شدن کلیدها علاوه بر پایین آمدن سطح امنیت، ایجاد کلید جدید نیاز به فرد متخصص و هزینه بسیار بالایی دارد.
استفاده ار قفل کارتی در هتلها و اماکن اداری
قفل هوشمند به دلیل داشتن ویژگیهایی نظیر کنترل از راه دور توسط ریموت کنترل، مکانیزم قفل اتوماتیک و نیز وجود کارتهای RFID به جای دسته کلیدها، انتخابی بسیار مناسب برای اماکن شلوغ و پر رفت و آمد مانند هتلها و اماکن اداری و تجاری میباشد.
هوشمندسازی خانه با قفل دیجیتال
اکثر مدلهای مختلف قفل کارتی امکان اضافه شدن به سیستمهای هوشمندسازی و اتصال به سایر وسایل هوشمند را دارند. برخی از این نوع قفلها توسط سیمکشی و اتصالات و برخی نیز با سیستمهای بیسیم مانند: بلوتوث، شبکههای اینترنتی و پروتکلهای هوشمندسازی مانند ZigBee و ZWave وارد سیستمهای هوشمندسازی میشوند. به این ترتیب علاوه بر کنترل ورود و خروج میتوان از راه دور قفل را باز و بسته نمود.
ثبت ديدگاه