در اماکن پر رفت آمد مانند فروشگاه‌ها و ادارات باز و بسته کردن مداوم درب به دلیل بالا بودن تعداد مراجعه کنندگان، یک امر آزاردهنده و خسته کننده می‌باشد که گاهی اوقات صاحبان کار با استخدام نیروی کار این مشکل را بر طرف می‌نمایند که هزینه‌های زیادی را برای آن‌ها به دنبال خواهد داشت. قفل دیجیتال این مشکل را با داشتن سیستم قفل اتوماتیک یا قفل خودکار برطرف خواهد نمود.

سیستم قفل اتوماتیک در قفل دیجیتال

در سیستم قفل اتوماتیک بعد از بسته شدن درب، قفل دیجیتال به صورت خودکار قفل می‌شود و دیگر کسی از خارج بدون مجوز نمی‌تواند وارد شود، ولی از داخل با کشیدن دستگیره قفل، درب باز می‌شود. در صورت تمایل می‌توانید این سیستم را هر وقتی بخواهید فعال با غیرفعال نمایید. معمولا در کنار مکانیزم قفل خودکار از ویژگی کنترل از راه دور قفل دیجیتال توسط ریموت کنترل استفاده می‌شود تا باز و بسته نمودن درب ورودی، کاملا به صورت خودکار انجام گیرد.

نحوه عملکرد قفل اتوماتیک

بر روی مغزی قفل دیجیتال، سنسوری به صورت زبانه V شکل وجود دارد. با بسته شدن درب این زبانه در داخل مغزی حرکت می‌کند و به اصطلاع جمع می‌شود. این کار باعث فعال شدن مکانیزم قفل خودکار می‌‌گردد و در مدت زمان مشخص، درب خود به خود بسته می‌شود. برای آشنایی بیشتر با سیستم و نحوه عملکرد قفل های هوشمند می توانید به صفحه قفل هوشمند سایت کارن مراجعه کنید. 

تنظیم مدت زمان فعال شدن قفل خودکار قفل دیجیتال درب

در برخی از مدل‌های قفل دیجیتال زمان فعال شدن مکانیزم قفل خودکار قابل تغییر می‌باشد که با استفاده از این ویژگی می‌توان مدت زمان بسته شدن درب را بر اساس میزان مراجعه به محل مورد نظر تنظیم نمود. یکی از مدل‌های پرفروش که می‌توان این سیستم را در داخل آن برنامه ریزی نمود و زمان آن را تغییر داد، قفل HIONE H7090 می‌باشد.

ویژگی‌های یک سیستم قفل اتوماتیک در قفل دیجیتال

سیستم قفل اتوماتیک در قفل دیجیتال به معنای این است که قفل دیجیتال با استفاده از فناوری‌های خودکار و هوش مصنوعی، بدون نیاز به دخالت انسانی به صورت خودکار قفل می‌شود یا باز می‌شود. این نوع سیستم‌ها از اجزای مختلفی از جمله سنسورها، کنترل‌ها، و الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای شناسایی واقعیت‌ها و اقدامات مناسب برای قفل کردن یا بازکردن قفل استفاده می‌کنند.

برخی از ویژگی‌های یک سیستم قفل اتوماتیک در قفل دیجیتال عبارتند از:

  1. شناسایی اثر انگشت (فینگرپرینت): از طریق اثر انگشت شخص مورد نظر، قفل به صورت اتوماتیک باز می‌شود.

  2. سنسورهای حرکت: این سنسورها به وسیله تشخیص حرکت، حضور یا نبود حضور افراد را شناسایی کرده و بر اساس آن اقدام به قفل کردن یا بازکردن قفل می‌کنند.

  3. کنترل از راه دور: امکان کنترل اتوماتیک قفل از راه دور با استفاده از اپلیکیشن‌های موبایل یا سیستم‌های دیگر.

  4. تشخیص صدا (تشخیص گفتار): با شناسایی صدای فرد مجاز، قفل به صورت اتوماتیک باز می‌شود.

  5. زمانبندی: امکان تعیین زمان‌های خاص برای باز و بسته شدن خودکار قفل، مانند بسته شدن قفل در ساعات خاص روز یا هفته.

  6. کنترل دما و نور: برخی از سیستم‌ها دارای سنسورهای دما و نور هستند که می‌توانند با تشخیص تغییرات محیطی به قفل‌ها دستور اعمال دهند.

سیستم‌های قفل اتوماتیک در قفل دیجیتال به عنوان یک ابزار امنیتی هوشمند، به کاربران امکانات بیشتری برای مدیریت و کنترل دسترسی به فضاها یا دستگاه‌های مختلف را می‌دهند.

سوالات متداول سیستم قفل اتوماتیک درب

  1. نحوه عملکرد قفل های اتوماتیک به چه صورت است؟
    بر روی مغزی قفل دیجیتال، سنسوری به صورت زبانه V شکل وجود دارد. با بسته شدن درب این زبانه در داخل مغزی حرکت می‌کند و به اصطلاع جمع می‌شود. این کار باعث فعال شدن مکانیزم قفل خودکار می‌‌گردد و در مدت زمان مشخص، درب خود به خود بسته می‌شود.
  2. قابلیت های فنی قفل دیجیتال درب اتوماتیک به چه صورت است؟
    قابلیت نصب بر روی تمامی درب ها به شکل عمودی و افقی، بدنه مستحکم و مقاوم در برابر ضربه و فشار، حفظ امنیت بیشتر برای درب های ورودی و سهولت در استفاده و امکان تغییر رمز.
  3. برای خرید قفل دیجیتال درب اتوماتیک باید به چه نکاتی توجه کرد؟
    ابتدا بررسی کنید برای درب ورودی چه مدل قفل دیجیتال مناسب می باشد. خصوصیات و  آپشن های قفلی که خریداری می کنید را به خوبی بررسی کنید. در واقع باید امکانات و خواسته های خود را از قفل دیجیتال مشخص کنید. طول عمر قفل دیجیتال مناسب درب اتوماتیک برای نگه داشتن برق از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای مشاوره رایگان همین حالا فرم زیر را پر نمایید.

امتیازدهی